20 Ocak 2016 Çarşamba

Test: Sapyoseksüel misiniz yoksa !?

Sapyoseksüel, Latince akıl/zeka anlamına gelen “sapiens”den türetilmiş olup “zeka seven” anlamına geliyor diyebiliriz. Kim sevmez ki demeyin hemen, durum ciddi. Sapyoseksüel insancıkların birine gerçekten aşık olabilmeleri için karşı tarafın kesinlikle ama kesinlikle zeki ve esprili olması gerekiyor. Yani öyle “ay ne yakışıklı adam” diyerekten kaşına –gözüne, boyuna- posuna hayran olup tutulmaları gibi bir durum söz konusu değil. Buradan anlaşılacağı üzere, görsellikten fazlaca etkilenen, kadının güzelliğiyle kafayı bozmuş erkekler sapyoluk mertebesine erişemiyorlar pek :) O yüzden toplaşın bakalım hanımlar sapyo muyuz değil miyiz bir test edelim önce.

Aşağıdaki tanımlamalara size uygunluk derecesine göre 0-5 arası puan verin. Yani “hah işte bu ben!” diyorsanız 5, “yok artık daha neler!” için sıfır, “kem küm… belki… kısmen…” gibi yanıtlarınız için 1-2-3 neyse öyle bir puan vermeniz gerekiyor. Sonra da bu puanları topluyorsunuz bir zahmet.

1. Etkili konuşma yeteneğini fit bir vücuttan daha çekici bulurum.
2. Dış görünüşüyle beni etkileyen birinin aptalca konuşması ondan tamamen soğumama yol açar.
3. Zekasıyla beni etkileyen birinin fiziksel özellikleri ondan tahrik olmamı nadiren engeller.
4. Ne kadar güzel ya da yakışıklı olsalar da, zekasıyla ön plana çıkmayan ünlülere hiçbir özel ilgi duymadım.
5. Şehvetli bir tartışmayı yumuşak bir masaja tercih ederim.
6. Birini öpmek istememi sağlayan dolgun dudaklar değil, o dudaklardan çıkan kelimelerdir.
7. Felsefi bir tartışma benim için ön sevişme yerine geçebilir.
8. Bir profesörle ya da biliminsanıyla birlikte olmayı, bir modelle birlikte olmaya tercih ederim.
9. Benim için karşımdakinin çekicilik seviyesini keskin zekası, hazırcevap olması ve espri yeteneği belirler.
10. Zekasına saygı duyacağım biriyle ilişki yaşayamayacaksam yalnız kalmayı yeğlerim.
Eveeet… Testi 40 puan ve üzerinde tamamlayan arkadaşlar Sapyoseksüel seçildiler, tebrikler, bırakalım önce biraz havalara girsinler :) Diğerleri de üzülmesinler, dağılmasınlar ve okumaya devam etsinler. Sonunda onlar sevinecekler ;)

Sevgili sapyocuklar, öncelikle beni yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ederim :) Testi çalakalem ilk yaptığımda 40, daha objektif ve sakin bir kafayla değerlendirdiğimdeyse 47 puanla sapyo olduğumu öğrendim. Önce pek bir sevindim, bazı şeyler şimdi anlam kazandı filan diye… 

Örneğin yaş konusundaki takıntım. Kendi yaşıtlarımdan çok, 8-10 yaş (genç yaşlarda 16 yaşa kadar çıkmıştım) büyük erkeklere ilgi duyuyor oluşum… Dünya iyisi, yakışıklı, ciddi adamların ilgisine genelde  “ben seni arkadaş olarak görüyorum (Türkçe meali : çok sıkıcısın, esprisiz, dümdüz ama özünde çok iyi bi adamsın)” şeklinde yanıt veriyor olmam… Hep bu sapyoluğum yüzündenmiş meğer.

Peki zeki ve esprili arkadaşlarla durum ne oldu? Öncelikle tek başına zeka bir anlam ifade etmiyormuş sapyolar için amman atlamayalım. Bu zekanın iyi yönde kullanılıp kişiye saygınlık, birikim, güç, kendi alanında başarı vs getirmiş olması gerekiyor ki “ahan da budur!” diyebilelim. Yani sonuç olarak aradığımız sadece IQ yüksekliği  ve bol kahkaha değil. Hal böyle olunca da çoğu zaman Abdurrahman Çelebi dediğimiz keçilerle bir yere varamamamız da normal görünüyor :)

Hatta bana göre sapyo bir kadını ancak yine sapyo bir erkek mutlu edebilir… Bu da mevcut olmayan bir yaratık (uzaylı diyorum ben buna) arıyoruz, bekliyoruz demektir. Vahim bir durum değil mi?(şimdi girdiğimiz havadan çıktık mı? çıktık!:)) Ne diyim, geçmişler olsun! :) Yalnız unutmayın ki bu benim tezim. Belki siz zeki, esprili, başarılı vs bir sevgili bulur ve bununla yetinebilirsiniz. İşiniz yine de zor ama…

Testte sapyo çıkmayan kadınlara gelinceee… Umarım yazıyı çoktan terk edip gitmemişlerdir. Aşk hayatlarında mutlu olma ihtimalleri bence sapyolara göre daha yüksek. Az biraz IQ da ekleyip adeleye, kaşa-göze, belki cebe ;)mevcutlar arasından birini seçiversinler. IQ eklemeyeceklerse de lütfen üremesinler ya da  az üresinler :) Zeka katılsal olduğu için babadan da geçebilir çocuğa aman ha!:)  Ameliyatı filan da yok bu işin sonra…



Bu konu uzun, bitmez. Bir sonraki dersimizde sapyo kadınların Türkiye’deki durumunu irdeleyeceğiz:P Hadi bakem sapyo sapyo dağılalım şimdi :)


30 yorum :

  1. 48 puanla sizi gectim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooooo yoooo :))) aramıza hoşgeldiniz ;)

      Sil
  2. Sapyoseksüelmişim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrikler :D Klubumuze hoşgeldiniz efendiiiim :)

      Sil
  3. Amamsiz bir sapyoyum kaci aramam gerekyior.help! Cami actim nefes aliyorum simdi ;) iyidir iyidir zordur ama iyidir.sapyo kandir candir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizsiz olmazdı zaten bu klup :) ohhh ben de rahatladım, yalnız bir sapyo olmaktan kurtuldum, sapyo kardeşliğimiz şerefine bir kahve içeyim :) katılıyorum, sapyo kandır, candır! ;)

      Sil
  4. Erkeklere haksızlık etmissiniz. Bugune kadar beynini sevmedigim hicbir kadinla iliski yasamadim. Teste gore sapioseksuel degilim. Ama bana gore oyleyim. Ilk olarak fizik onemlidir belki ancak sonra degisir bu. Konusmaya baslayinca kactigim guzel kadin sayisi az degil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur :) Ben genelleme yaptım sadece... Elbette erkekler de vardır ama siz de kabul edersiniz ki sayıları pek azdır. Tebrik ediyorum sizi, aramıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz, hatta çok mutlu olduk :)

      Sil
  5. İki kere baktım emin oldum 42 çıktı bende. Değiştirir gibi oldum yine yaptım yine 42 çıktı. Ve ilişki durumlarım... Benden bir cacık olmaz ben buna emin oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cacık olmayan siz değilsiniz inanın :) Hep söylerim 'uzun vadede iyiler kazanacak ;)' sevgiler...

      Sil
  6. 50 puanla hepinizi geçtim galiba

    YanıtlaSil
  7. 43 ile zor bela sapyo çıktım. Gerçi önceleri de zekaya taptığımı söylerdim ama bunun için ayrı bir kavram olduğunu bilmiyordum. Erkekler konusunda da bir o kadar şanssızım. Etrafımdakiler düşünmekten yoksun yalancı bedenler. Neyse velhasıl kelam sapyoyuz yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler konusunda şanslı biri yazsa da görsek keşke :)'Etrafımdakiler düşünmekten yoksun yalancı bedenler' tapılacak bir söz :)

      Sil
  8. 50 tam puanla hâkim içler acısı korkarım 😱

    YanıtlaSil
  9. 50 tam puanla hâkim içler acısı korkarım 😱

    YanıtlaSil
  10. 50 tam puanla hâlim içler acısı korkarım ��

    YanıtlaSil
  11. Alel acele ve kıt notla 43 puanla alt sıralarda bir sapyo çıktım !)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekrar yapın testi belki bir umut vardır :)

      Sil
  12. Biraz yargılayıcı bir yorum gibi olacak ama burda yazanların çoğu kendilerini bu grubun içine dahil edebilmek için bilinçaltından tüm cevaplara 4-5 arası rakamlar verdiklerini düşünüyorum ben yaptım ve 46 çıktı aynı zamanda bir erkeğim, bence şu zaman diliminde erkeklerin bu sapyosekseksüalite kavramına daha çok ihtiyaçları var sadece 'üreme' içgüdüsüyle hareket edilmemeli diye düşünüyorum, güzel testmiş bu arada, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle kimsenin sapyo çıkmaya çalışacağını zannetmiyorum :) Testin görüntülenme sayısı 7000 kadar ama gördüğünüz üzere pek azız ona rağmen. Erkeklerin %90'ının sapyoluktan haberi bile olmadığına eminim. Onların daha çok ihtiyacı olduğuna katılıyorum da biz göremeyeceğiz sanırım :)

      Sil
  13. 57 aldım o.O bende diyom nie kendi yaşıtlarımla ve yakışıklılarla anlaşamıyom diye :D

    YanıtlaSil
  14. 39 puan aldım ve sebebini biliyorum . tam bir sapyo değilim fakat zeka bir kızda aradığım ilk şey, ilk adımı geçtikten sonra benim için fiziksel görünümüde önemli . aradığım ve bulduğum kız arkadaşımda ikisi aynı anda mevcut . Test Güzel Olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
  15. Tam tamına 50... hiç de üzülmedim.. Kendimi bu halimle seviyorum. Başka türlü olsam katlanamazdım bana...

    YanıtlaSil
  16. 50 cıktı bende bir sapyoyum :)Galiba bir sapyo erkek buldum bakalım mutlu olacak mıyım ? Gelişmeleri yazarım:)

    YanıtlaSil
  17. 41 Çıktı Sonuç Olarak Sapyo Bence Testin Eksiği Var Gibi Tam Ölçmüyor Sanki Kritik 1-2 Şey Eksik Hissediyorum Ama Ne Olduğunu Bilemedim Şimdi :)

    YanıtlaSil
  18. Maddeler çok başarılı şekilde yazılmış. Birkaç yıldır sapyoseksüel olduğumun farkındalığına rağmen testi yapınca 44 çıktı :)

    Kendinizi zorlasanız da akıl uçuran sohbetler, fikirler olmadan her şey çok sıradan geliyor ve 5 dakika içerisinde ilgimi kaybediyor.

    Bence sorun hemen herkesin klon olmasında. Daha çok orijinalliğe ihtiyacımız var.

    YanıtlaSil
  19. 50 çıktı şuana kadar kimseyle çıkmamamın nedenini de açıklıyor😂

    YanıtlaSil